вторник, 14 апреля 2020 г.

Охорона праці Помічник кухаря

 Вивчити лекційний матеріал, скласти конспектиТема 1 ПРАВОВІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ
ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ https://drive.google.com/file/d/1JmUNgimn5yqB--dZSa3WjX7A8iiHZPkv/view?usp=sharing

Тема 2 Загальні питання безпеки праці https://drive.google.com/file/d/10DmjvhkQ9OP5WxuHxsFLl4OMbYRc8HzY/view?usp=sharing

22.04.2020
Переглянути відеопрезентацію
https://drive.google.com/file/d/1olXjOpmHZxioBHIATwYBNYcCwElIA5ZO/view?usp=sharing
 Контроль знань Тема: Правові та організаційні основи охорони праці.  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScL0Dunouwl-eDuoc0zZL26QQFKyfG3f7TUM6NXfTgfcBJBHA/viewform

Комментариев нет:

Отправить комментарий